15.11.2019

Cura de detoxifiere cu suc de grapefruit portocala si lamaie

Reteta Dieta Pentru Detoxifierea Limfei Si Alcalinizarea Sangelui Retete De Casa Pentru Sanatate



Suc de grapefruit portocala si lamaie reteta,

Curatarea si fluidizarea limfei, alcalinizarea si normalizarea PH-lui sangelui. Consumul de sucuri de citrice, modalitati simple si comode de eliminare a toxinelor, cum sa scapam simplu si usor de toxinele din corp. 
Cum activam procesul natural de eliminare si neutralizare a toxinelor din organism, cea mai eficienta cura din top remedii naturiste care ajuta la resetarea organismului avand ca prim scop purificarea si curatarea organismului. 

O bautura magica recomandata numai pentru adulti este urmatoarea reteta de dieta sau cura cu sucuri de fructe in cazul de fata suc de grefe portocale si lamaie pe o perioada de trei zile cu urmatoarele beneficii, elimina aciditatea si nervozitatea, detoxifica organismul si-l curata de toxine, fluidizeaza sangele si ii reda PH-ul original, etc. 
Suc de citrice natural reteta,

Astazi 15 noiembrie 2019 a inceput postul Craciunului si va propun sa ne reamintim o reteta veche de detoxifiere folosita si in cure de slabire, dar in special in cura de curatare si alcalinizare a sangelui. Este o dieta usoara care tine doar trei zile si este recomandata pentru curatarea organismului de toxine si de tot ce nu este bun acumulat in organism. 
Aceasta reteta naturista este doar prima etapa din mai multe parti: 
-detoxifierea limfei si alcalinizarea sangelui, (1) 
-curatarea ficatului si eliminarea pietrelor, (2) 
-curatarea colonului, (3) 
-deparazitarea organismului, (4) 

 Ingrediente 4l de lichide pentru o zi (sucuri fresh) 
-1 vas de 4-5l 
-2l apa filtrata sau apa plata alcalina 
-1l suc de grefe (5 grefe) 
-750ml suc de portocala (5 portocale) 
-250ml zeama de lamaie (5 lamai) 

Mod de preparare bautura fresh pentru cura de detoxifiere 
Intr-un vas de sticla se amesteca doi litri de apa filtrata (eu folosesc un filtru zepter) cu doi litri de sucuri de citrice (1l suc de grapefruit, 250ml suc de lamaie, 750ml suc de portocala). Depinde de marimea fructelor, mie din doua grefe mi-au iesit 400ml suc de grefe. Cantitatea de bautura se pune in sticle de sticla si se pastreaza la rece la frigider, toata cantitatea se consuma in decursul unei zile fara sa se consume alte alimente. Cura tine trei zile, este recomandata si miscarea dar pe langa casa deoarece in aceasta perioada se vor elimina multe lichide si trebuie sa avem baia aproape. Recomandat mai este sa nu se faca in aceasta perioada nici un tratament medicamentos deoarece se stie ca sucul de grefe interactioneaza cu unele medicamente. 
Grefa portocala si lamaie reteta,

Dupa aceste trei zile in care sangele isi recapata PH-ul si organismul poate lupta mult mai usor cu ce nu este in regula in corpul nostru, urmeaza a doua etapa in care se curata ficatul si se elimina pietrele (colici biliari). 
Sursa: Youtobe - Ortodoxia Cuantica cu parintele Adrian Singurov aici
Alte retete de leacuri babesti aici, retete de sucuri de fructe naturale aici, retete de smoothie aici, multa sanatate! 
Cura de detoxifiere cu suc de grapefruit portocala si lamaie reteta,

13.11.2019

Tort cu crema de mascarpone reteta

Retete Culinare Tort Cu Blat De Pandispan Si Crema de Finetti Cu Mascarpone Si Nuci Reteta Prajituri De Casa



Tort cu crema de mascarpone reteta,

O reteta de tort de casa foarte gustos si delicios este urmatoarea reteta de tort cu blat pufos de pandispan cu aroma de vanilie si o crema pufoasa de finetti cu mascarpone, un tort festiv pentru aniversari, onomastici si diverse evenimente importante, care se face relativ simplu si este un tort frumos si aspectos al carui gust ii va incanta si bucura pe toti cei care-l gusta.


Tort cu crema de mascarpone, un tort fin cu un blat moale si pufos si o crema divina de mascarpone si finetti, dulce si delicata cu nuci crocante care-i dau un plus de savoare, un tort special pentru ziua iubitei mele care merge foarte bine sevit obligatoriu cu o cupa de sampanie. Cum se face acest tort minunat urmareste reteta mea, urmatoarele ingrediente sunt pentru un tort cremos cu diametrul de 22cm.

Tort cu crema de finetti si mascarpone reteta,

Tort festiv reteta,

Prajitura cu crema de mascarpone reteta,

Ingrediente blat de tort de vanilie (22cm) 

-5 oua 
-1 cana zahar tos (250g) 
-1 cana faina alba (250g)
-½ lingurita praf de copt 
-1 lingura ulei de floarea soarelui 
-1 pliculet zahar vanilat 
-1 praf de sare 
-1 lingurita esenta de vanilie 

Ingrediente crema de finetti cu mascarpone 

-400g mascarpone 
-400g crema fineti sau nutella 
-100ml smantana lichida pentru frisca 
-3 linguri de nuci coapte si tocate grosier 

Ingrediente sirop 

-1 cana apa (250ml) 
-3/4 cana zahar tos 
-2 linguri esenta de rom 

Mod de preparare blat de tort de vanilie 

Cum se face tortul cu crema de fineti si mascarpone urmareste reteta mea, reteta video este si pe YouTube aici

-cum procedam, separam ouale in doua castroane albusurile de galbenusuri, 
-presaram peste ele cate un praf de sare, 
-mixam albusurile pana cand sunt bine legate, dupa care adaugam ½ din cantitatea de zahar, 
-mixam albusurile pana cand zaharul se topeste complet si albusurile devin o bezea lucioasa care nu curge, 
-mixam separat galbenusurile impreuna cu restul de zahar tos, zaharul vanilat, esenta de vanilie si lingura de ulei pana cand zaharul s-a topit complet si s-a obtinut o crema consistenta de galbenusuri, 
-amestecam faina cernuta impreuna cu praful de copt, 
-tapetam cu hartie de copt o forma rotunda de tort cu peretii detasabili cu diametrul de 22cm, 
-peste albusuri adaugam crema de galbenusuri si amestecam usor cu miscari circulare, 
-dupa ce compozitia s-a omogenizat adaugam treptat faina si amestecam usor cu miscari circulare, 
-cand faina este toata incorporata turnam compozitia pentru blatul de tort in forma de tort si o nivelam deasupra cat mai bine, 
-coacem blatul de tort in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius timp de 40 minute, pana cand blatul este frumos copt si trece testul cu scobitorii, 
-oprim cuptorul si lasam blatul de tort sa se raceasca complet in cuptor, eu l-am tinut 2 ore, 
-dupa ce blatul s-a racit il scoatem din forma si il indreptam deasupra daca este cazul, apoi il taiem in trei parti egale. Pentru un blat reusit acesta se face cu o zi inainte de a fi taiat si de a fi montat tortul. 

Mod de preparare sirop pentru tort 

-intr-un ibric punem apa si zaharul, il punem pe foc si il amestecam bine pana cand zaharul este dizolvat complet, 
-lasam siropul sa fiarba incet pe foc 15 minute sau pana cand se leaga bine, dupa care oprim focul si adaugam esenta de rom, 
-lasam siropul sa se raceasca timp in care vom pregati crema de mascarpone. 

Mod de preparare crema de mascarpone 

-ingredientele pentru crema (fineti si mascarpone) trebuie sa fie la temperatura camerei pentru a se omogeniza mai usor, 
-intr-un bol racit la congelator punem smantana lichida pentru frisca, care si ea trebuie sa fie foarte rece ca sa reuseasca frisca si o mixam pana cand obtinem o frisca consistenta, 
-intr-un castron mixam putin crema de mascarpone, dupa care adaugam frisca si le mixam impreuna pana se amesteca, 
-adaugam peste crema de mascarpone treptat finetti si mixam pana cand se incorporeaza complet, 
-in final vom obtine o crema frumoasa, consistenta si foarte lucioasa, 
-dam crema 30 minute la frigider sa se mai intareasca putin inainte de folosire daca aceasta este prea moale. 
Tort aniversare reteta,

Desert cu crema de finetti si mascarpone reteta,

Mod de asamblare tort cu crema de mascarpone 

-luam platoul in care vom servi tortul si asezam jos prima foaie de tort, cea care a fost deasupra blatului si din care am indrepatat putin daca a fost nevoie, 
-o insiropam cu sirop pe toata suprafata, 
-luam 3-4 linguri de crema si o nivelam frumos pe prima foaie de blat pana la marginea blatului, 
-asezam deasupra a doua foaie de tort, o insiropam bine si adaugam din nou crema mascarpone
-intindem crema intr-un strat generos si apoi presaram deasupra nucile maruntite, 
-ultima foaie de tort o insiropam intai pe spatele ei, apoi o asezam deasupra tortului si o mai insiropam si pe partea de sus a tortului, 
-punem deasupra crema si o intindem cat mai frumos pana la marginea tortului, 
-cu o spatula speciala sau cu un cutit mai lat de cofetarie luam cate putina crema si acoperim cu ea marginea tortului de sus pana jos care ramasese neacoperita de crema, 
-in final tortul va fi acoperit pe toata suprafata cu crema, 
-luam putina crema care ne-a mai ramas si o amestecam usor cu lingura cu 1-2 linguri de frisca, 
-luam un pos, punem crema si ornam cu moturi de crema tortul dupa preferinta fiecaruia, se pot pune si bucati de ciocolata, sau doar crema simpla fara frisca, 
-cand tortul este gata ornat se tine in frigider peste noapte pana a doua zi cand se poate servi. 
Alte retete traditionale romanesti, retete de torturi prajituri si deserturi aici, retete cu mascarpone aici, retete cu ciocolata aici, pofta buna! 
Tort de casa reteta,

Tort reteta,

Tort cu crema reteta,

Prajitura cu crema de finetti si mascarpone reteta,

Prajitura reteta,