12.04.2022

Ciorba de stevie cu loboda de post

Ciorba De Stevie Cu Loboda Reteta Taraneasca De Post Retete Ciorbe Si Borsuri Cu Legume


Ciorba de stevie cu loboda reteta taraneasca de post retete ciorbe borsuri mancare vegana vegetariana legume bors de casa,


Daca suferi de constipatie consuma aceasta ciorba de legume rapida. Reteta ciorba de stevie cu loboda acrita cu bors acru de casa, o ciorba taraneasca de primavara foarte sanatoasa, acra si gustoasa, plina de sanatate si vitamine care-ti va inviora organismul si-ti va accelera digestia, elimina toxinele, este detoxifianta si energizanta, foarte indicata pentru perioada Postului Mare in care ne aflam. Retete ciorbe si borsuri traditionale romanesti de post facute acasa, mancare vegana si vegetariana, ingredientele sunt pentru 5-6 portii de ciorbă, iar timpul de gatire este de maxim 20 minute.


Ingrediente ciorba de stevie cu loboda de post

-3 legaturi de ștevie
-1 legatura de lobodă
-1 ceapa
-1 morcov
-1 ardei iute
-4 cartofi
-400g conserva de rosii tocate
-700ml apa
-2 L de borș acru
-50ml ulei
-50g paste fainoase
-1 lingurita de sare
-½ lingurita de cimbru uscat
-½ legatura patrunjel verde

Mod de preparare ciorba de stevie de post

Cum se face ciorba de stevie cu loboda urmareste reteta mea simpla si usoara, o ciorba delicioasa de stevie cu cartofi, morcovi, rosii si patrunjelreteta video este si pe YouTube aici,

-reteta este foarte simpla si rapida, cum se procedeaza pas cu pas,
-toate legumele se curata si se spala cu apa rece, ceapa se taie marunt,
-morcovul si ardeiul iute se taie cubulete,
-cartofii se taie cuburi potrivit de mari,
-loboda se curata de codite iar stevia se curata de codite si nervuri si se rupe bucati,
-se pune putina apa la fiert sa fie calda iar borsul se pune separat sa fiarba,
-se incinge putin ulei intr-o craticioara si se caleste ceapa cu putina sare pana devine sticloasa,
-apoi se pune morcovul, ardeiul si cartofii, se amesteca pe foc iar dupa doua minute se pune apa calda cat sa acopere legumele,
-se continua fierberea inabusit timp de zece minute apoi se pun rosiile tocate, putin cimbru si dupa gust paste subtiri, taitei sau fidea,
-se continua fierberea timp de cinci minute, apoi se adauga borsul fiert,
-cand mancarea incepe sa fiarba se pune stevia si loboda,
-se mai fierbe 2-3 minute si se potriveste gustul de sare,
-se opreste focul si se adauga patrunjelul tocat marunt,
-ciorba de stevie este foarte buna calda dar si rece, merge servita simpla sau cu paine sau mamaliga, bineinteles alatuti de o ciusca iute.
Alte retete traditionale romanesti, retete de ciorbe aici, retete cu legume aici, retete vegane aici, retete bisericesti aici, retete pentru imunitate aici, retete cu stevie aiciretete de post si preparate de post aici, pofta buna!
Ciorba de stevie cu loboda reteta taraneasca de post retete ciorbe borsuri mancare vegana vegetariana legume bors de casa,

11.04.2022

Salata verde de primavara cu nasturei

Salata Verde Cu Nasturei Reteta De Primavara Retete De Salate Vegane


Reteta salata verde cu leurda loboda nasturei ceapa usturoi spanac ridichii rosii castraveti branza tofu retete vegane salate mancare post,

Ce salată fac eu zilnic pentru mine si familia mea, o salata fresh cu ingrediente proaspete si bio procurate din gradina mea, o salata minunata, frumos colorata, vie, cruda, vesela, sanatoasa si hranitoare, un fel de mancare cu putine calorii dar plina de vitamine, minerale, fibre, proteine, carbohidrati si nutrienti care-ti ofera tot ce-ti trebuie pentru un metabolism optim, sanatos si plin de energie, stimuleaza intregul organism, ofera energie, combate anemia si intareste sistemul imunitar, iar despre gust ...nu am cuvinte sa-l descriu, o multitudine de culori, arome si gusturi oferite numai de natura, asemanatoare primaverii cant totul prinde viata!

Ingrediente salata verde cu de toate

-salată verde si salată creață, leurdă, lobodă, năsturei (năsturel, brâncuță, măcriș de baltă, năsturaș), ceapă verde, usturoi verde, baby spanac, ridichii, roșii cherry, castraveți, brânză tofu, sare de mare sau sare de himalaya, ulei de măsline extravirgin, oțet de mere, zahăr brun si multă dragoste,
Reteta cu nasturei năsturei nasturel năsturel brancuta brâncuță macris măcriș de baltă nasturas năsturaș retete si mod de preparare,
Reteta cu nasturei năsturei nasturel năsturel brancuta brâncuță macris măcriș de baltă nasturas năsturaș retete si mod de preparare,

Nasturei năsturei nasturel năsturel brancuta brâncuță macris măcriș de baltă nasturas năsturaș retete,

Mod de preparare salata verde de primavara

Cum se face salata de primavara urmareste reteta mea simpla si usoara, reteta video este si pe YouTube aici,

-toate verdeturile se spala bine sub jet de apa rece si se taie ca pentru orice salata normala si clasica,
Salata ingrediente si mod de preparare,

-se amesteca intr-un bol incapator si se adauga dupa gust sare, ulei si otet, iar pentru un plus de gust si aroma se presara putin zahar deasupra, salata se serveste imediat cat este proaspata cu paine de tara sau crutoane, pofta buna si multa sanatate va doresc!
Alte retete traditionale romanesti, retete de salate aici, retete vegane si vegetariene aici, retete pentru imunitate aici, retete de post si preparate de post aici, retete cu legume aici.
Reteta salata verde cu leurda loboda nasturei ceapa usturoi spanac ridichii rosii castraveti branza tofu retete vegane salate mancare post,

Reteta salata verde cu leurda loboda nasturei ceapa usturoi spanac ridichii rosii castraveti branza tofu retete vegane salate mancare post,

Reteta salata verde cu leurda loboda nasturei ceapa usturoi spanac ridichii rosii castraveti branza tofu retete vegane salate mancare post,

Reteta salata verde cu leurda loboda nasturei ceapa usturoi spanac ridichii rosii castraveti branza tofu retete vegane salate mancare post,