09.11.2019

Frigarui de pui reteta

Retete Culinare Frigarui De Pui Cu Legume La Gratar Sau Grill Reteta De Casa Traditionala



Frigarui de pui reteta,

Frigaruile de pui sunt foarte bune, fragede si gustoase, se fac foarte simplu si usor si sunt gata in timp scurt. Urmatoarea reteta de frigarui de pui se face din piept de pui, rosii, ardei si ceapa, dar se poate face si din pulpe de pui dezosate fiind la fel de delicioase. Urmareste reteta mea pentru niste frigarui de pui cu legume reusite, urmatoarele ingrediente sunt suficiente pentru opt frigărui medii. 
Frigarui reteta,

Ingrediente frigarui de pui la gratar 
-2 piepti de pui dezosati si fara piele (de la 2 pui de 1,5 kg fiecare) 
-2 cepe micute 
-2 ardei grasi galbeni 
-8 rosii chery 
-½ lingurita sare grunjoasa 
-½ lingurita piper negru macinat 
-½ lingurita cimbru macinat 
-1 lingura ulei de masline 
Frigarui retete,

Mod de preparare frigarui de pui la grill 
-pieptul de pui se taie cuburi cam de 2,5 cm, 
-ceapa se curata de coaja, se taie in doua bucati si apoi se desface in foi, 
-ardeii se spala si se curata de cotor dupa care se taie in doua, apoi se taie in bucati de dimensiunea carnii, 
-rosiile chery se spala si se lasa intregi, 
-se iau betele pentru frigarui si se uda cu apa rece pentru a nu lua foc in timpul frigerii frigaruilor la grătar, 
-se ia un bat de frigaruie si se infige o bucata de ceapa, o bucata de carne, o bucata de ardei galben, o bucata de carne, o rosie chery, o bucata de carne si se continua asa pana cand se umple toata frigaruia, 
-se procedeaza asemanator cu restul frigaruilor, 
-dupa ce frigaruile sunt umplute se stropesc si se maseaza peste tot cu ulei de masline, apoi se asezoneaza pe ambele parti dupa gust cu sare, piper si cimbru, 
-se incinge bine gratarul si se asaza frigaruile, intorcandu-le sa se rumeneasca frumos pe toate partile, 
-la fel de bine se pot frige si pe grill in bucatarie, 
-cand s-au rumenit frumos se scot pe un platou incalzit si se acopera cu staniol timp de cinci minute sa se aseze sucurile din carne si sa se pastreze calde, 
-frigaruile nu se usuca pe gratar, carnea trebuie sa ramana suculenta in interior si rumenita la exterior, la fel si legumele. 
Frigarui reteta,

Frigarui de pui cu legume reteta,

Frigaruile de pui se servesc fierbinti alaturi de o garnitura de cartofi prajiti sau piure de cartofi si niste castraveti murati sau gogosari in otet, bineinteles stropite de un vin bun, rosu. Frigarui de pui, un preparat potrivit pentru Ziua Sf. Mihail si Gavril, sau pentru atunci cand este pofta de gratar sau de o mancare sanatoasa. 
Alte retete de mancare, alte retete de frigarui aici, retete pentru gratar aici, retete cu pui aici, mancaruri cu carne aici, pofta buna!
Frigarui de pui cu cartofi prajiti reteta,

Frigarui de pui la gratar reteta,

Gratar de pui reteta,

08.11.2019

Branza frecata reteta

Retete Culinare Aperitive Cu Branza Reteta Crema De Branza Cu Marar Reteta De Casa



Branza frecata cu marar reteta,

Un aperitiv pe baza de branza rapid si foarte gustos, usor si simplu de preparat fiind gata in doar zece minute, este urmatoarea reteta de branza frecata sau crema de branza ori pasta de branza. Acest mix de branza are un gust atat de delicios incat se mananca aproape pe orice, merge servit intins pe felii de paine proaspata sau prajita, pe felii de legume cum ar fi mai multe feluri de ardei colorati diferit, se pot umple legume cum ar fi rosii si ardei, sau servit alaturi de fripturi si gratare sub forma de garnitura, etc. 
Mix de branza cu marar reteta,

Cum se face o branza frecata reusita urmareste reteta mea, urmatoarele ingrediente sunt suficiente pentru un castronel plin cu acest preparat din brânză super bun. 

Ingrediente crema de branza cu marar 
-250g urda 
-100g telemea mai sarata 
-1 cub de unt la temperatura camerei 
-4-5 linguri iaurt bine scurs de zeama 
-1 legatura marar verde 
-1 varf de cutit de sare (dupa gust) 

Mod de preparare branza frecata cu marar 
-telemeaua se rade pe razatoarea mica, 
-intr-un blender se pune urda, telemeaua rasa, untul si iaurtul, 
-se mixeaza impreuna toate ingredientele pana cand se obtine o pasta omogena tartinabila, 
-se mai adauga putina sare daca mai este nevoie si la sfarsit se amesteca in compozitie mararul proaspat tocat marunt, 
-se asaza in castronele si se pastreaza la rece pana cand se serveste. 
Crema de branza cu marar reteta,

Pasta de branza cu marar, un preparat culinar delicios, servit ca gustare si foarte potrivit ca aperitiv, servit in castronele sau pe jumatati de ardei gras, foarte gustos, sanatos si hranitor bogat in proteine si vitamine, proaspat si placut aromat de la marar. 
Alte retete de mancare traditionale, retete de creme de branza aici, retete de aperitive aici, retete cu branza aici, pofta buna! 
Pasta de branza cu marar reteta,