26.01.2023

Carne in untura la borcan reteta

Reteta Carne Prajita In Untura La Borcan Retete Conserve Pentru Iarna


Carne de porc prajita in untura pastrata la borcan sau garnita retete conserve pentru iarna,

Carne de porc prajita in untura la borcan sau carne la garnita, reteta carne prajita la ceaun pastrata fara frigider doar in untura la borcan, retete carne conservata natural pentru iarna, reteta friptura de porc in untura la borcan pentru iarna.

Carne de porc prajita in untura pastrata la borcan sau garnita retete conserve pentru iarna,

Ingrediente carne in untura la borcan pentru iarna

-carne de porc grasa si slaba
-untura de porc
-putina apa
-putina sare dupa gust

Mod de preparare carne in untura la borcan

Cum se face carnea in untura la borcan urmareste reteta mea simpla si usoara, reteta video este si pe YouTube aici,

-un mod simplu si usor de a conserva carnea de porc pentru iarna,
-carnea se taie bucati potrivit de mari,
-optional se pot pune si carnati,
-se incinge putina untura intr-un ceaun sau tigaie si se prajeste inabusit carnea picurand putina apa din cand in cand pana aceasta este moale si suculenta,
-pana cand este facuta dupa gustul fiecaruia, prajita mai mult sau mai putin,
-se presara putina sare dupa gust,
-se asaza carnea prajita in borcane mici sau mari sau intr-o garniță,
-se toarna deasupra untura calda pana este complet acoperita,
-se acopera cu capace si se pastreaza intr-un loc racoros,
-tine foarte bine mult timp si are un gust deosebit,
-asa pastrau batranii nostri carnea dupa taierea porcului,
-se poate folosi atat carne de porc macra cat si oase cu carne,
-se poate consuma ca atare ca o friptura sau se poate adauga in orice mancare gatita, pofta buna!
Alte retete traditionale romanesti, retete de Craciun aici, retete de conserve aici, retete de fripturi aici, retete cu porc aici, retete cu carne aici.
Carne de porc prajita in untura pastrata la borcan sau garnita retete conserve pentru iarna,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu