01.08.2021

Dovlecei umpluti la cuptor reteta

Retete Dovlecei Umpluti La Cuptor Cu Branza Si Carnati Reteta De Casa


Dovlecei umpluti la cuptor reteta de casa cu zucchini branza carnati picanti retete mancaruri cu carne si legume,

Gustos, rapid, simplu si usor de preparat, mancare de vara delicioasa, dulce, aromata si placut picanta, dovlecei in forma de barcute umplute cu brânză, caș sau cașcaval, carnaciori picanti si afumati, condimentati cu sare si piper dupa gust si copti la cuptor, serviti cu sos de iaurt si usturoi. Reteta mancare de casa taraneasca, retete de sezon traditionale, legume romanesti umplute.

Dovlecei umpluti la cuptor cu iaurt reteta de casa cu zucchini branza carnati picanti retete mancaruri cu carne si legume,

Ingrediente dovlecei umpluti la cuptor

-dovlecei tineri sau zucchini
-cas de oaie, branza telemea, cascaval
-carnati picanti si afumati
-sare si piper dupa gust
-sos de iaurt cu usturoi pentru servit

Mod de preparare dovlecei umpluti cu branza si carnati

Cum se fac dovleceii umpluti la cuptor urmareste reteta mea simpla si usoara, reteta video este si pe YouTube aici,

-dovleceii se taie pe lung pe jumatate si se scobesc putin pana au o forma de barca,
-pulpa de la dovlecei se taie cubulete, branza se rade pe razatoarea mica, carnatii se taie rondele apoi in sferturi, se amesteca toate intr-un castron,
-cuptorul se incinge la 200 grade celsius,
Dovlecei umpluti reteta,

-se ung dovleceii cu putin ulei si se umplu cu amestecul preparat anterior, apoi se asaza in tava si se dau la cuptor timp de 25 minute, pana se rumenesc usor,
Dovlecei umpluti preparare reteta,

Dovlecei umpluti la cuptor cu branza si carnati reteta,

-se servesc calzi cu sos de iaurt cu usturoi, merg la mic dejun, pranz sau cina,
-sosul de iaurt se face foarte simplu, usturoiul se zdrobeste si se freaca cu putina sare ca la mujdei, apoi se adauga iaurt gras, se amesteca bine si se potriveste gustul de sare.
Alte retete traditionale romanesti, retete cu dovlecei aici, mancaruri cu legume aici, mancaruri cu carne aici, pofta buna!
Dovlecei umpluti cu cas si carnaciori reteta,

Dovlecei umpluti reteta de casa la cuptor cu zucchini branza carnati picanti retete mancaruri cu carne si legume,

Dovlecei umpluti cu branza si carnati reteta de casa la cuptor retete mancaruri cu carne si legume,

09.07.2021

Pastrama de oaie la ceaun reteta

Retete Culinare Pastrama De Oaie La Ceaun Cu Legume Si Sos De Vin Reteta De Casa Dobrogeana


Pastrama de oaie la ceaun reteta de casa cu legume carne si sos de vin retete mancare tocana tocanita friptura pentru Pasti,

Pastrama de oaie gatita rapid la ceaun cu putin ulei si legume proaspete, ardei, ceapa, rosii, usturoi, marar, patrunjel, cimbru, boia, piper, sare, in sos de vin alb demisec, reteta pastramă de casa traditionala dobrogeana servita cu mamaliga, oua prajite ochiuri, mix de branza veche grasa de oi usor sarata rasa deasupra si bineinteles o bautura buna sau un pahar de bere rece, ingredientele sunt pentru 2-4 portii in functie de apetit.
Retete mancare romaneasca pentru masa de pranz, o friptura rapida, tocana sau tocanita cu carne condimentata, un preparat foarte gustos, fin, aromat, suculent si placut picant pe care nu-l poti refuza niciodata, romanian cuisine recipes, romanian kitchen words, sheep pastrami with vegetables homemade recipe, sheep pastrami in a cauldron, fast sheep stew.


Ingrediente pastrama de oaie la ceaun

-500g pastrama de oaie
-100ml vin alb demisec
-50ml ulei de floarea soarelui
-5 fire ceapa verde
-5 rosii roma
-3 catei de usturoi
-1 ardei gras
-1 ardei iute
-¼ lingurita sare grunjoasa
-¼ lingurita cimbru, boia si piper macinat
-¼ legatura marar si patrunjel verde


Mod de preparare pastrama de oaie la ceaun cu legume

Cum se face pastrama de oaie la ceaun cu sos de vin urmareste reteta mea simpla si usoara, reteta video este si pe YouTube aici,

-se incinge putin ulei intr-un ceaun si se caleste putin un ardei iute si trei catei de usturoi taiate rondele,
-se presara putina sare si se amesteca pe foc timp de un minut,
-se adauga apoi un ardei gras taiat fasii, cinci fire de ceapa verde taiate rondele si se amesteca pe foc timp de un minut,
-se pune pastrama de oaie taiata bucati si dupa inca un minut se pun cinci rosii taiate felii si se stropeste cu vin alb demisec,
-se presara deasupra verdeata tocata marunt si se gateste inabusit timp de jumatate de ora,
-se amesteca periodic si se adauga dupa gust sare, piper, boia si cimbru,
-cand mancarea este gata se serveste calda cu mamaliga sau paine proaspata.
Alte retete traditionale romanesti, retete de pastrama aici, retete cu carne aici, retete cu legume aici, retete de tocanite aici, retete de Pasti aici, pofta buna!
Pastrama de oaie la ceaun cu legume reteta de casa cu carne si sos de vin retete mancare tocana tocanita friptura pentru Pasti,