15.11.2020

Cocktail apicol de casa reteta

Reteta Cocktail Apicol 100% Natural De Casa Cu Miere De Albine Propolis Polen Si Laptisor De Matca


Miere cu polen propolis si laptisor reteta,

Un preparat 100% natural realizat din produse apicole romanesti facut acasa pentru o imunitate de fier este urmatorul cocktail apicol sau mix apicol preparat din miere de albine cu polen si propolis si laptisor de matca, un supliment alimentar consumat ca atare bogat in vitamine, proteine si minerale. 
Se stie foarte bine ca o imunitate scazuta este un dezastru pentru organism, iar cand intervine incapacitatea organismului de a se apara singur apar o multime de probleme pentru sanatate, de la banala raceala si gripa pana la altele mai grave si mai neplacute.

Eu in fiecare an urmez aceasta cura, primavara sau toamna, am aflat de ea de la un calugar de la o manastire, nu mai retin exact persoana respectiva dar nu mai ma intereseaza deoarece am simtit pe pielea mea efectele benefice ale retetei. Bineinteles ca sunt multe produse identice la farmacii, apicultori sau magazine online, dar mult mai slabe ca concentratie, ex: Apitotal, Mellevitaie, Apilife, Apikocktail, Tonicul Apicultorului, Apielexir, etc. Se pot gasi la Farmacia Tei, Carrefour, Emag, Vegis, etc. Eu am cumparat toate ingredientele de la Farmacia Tei unde le-am gasit la cele mai bune preturi.

Cum se procedeaza, dupa igiena bucala de dimineata se bea un pahar mare cu apa, se ia o lingura de miere cu polen propolis si laptisor de matca si nu se mai consuma nimic timp de 30 minute, apoi se poate servi un mic dejun. Lingura cu kocktail nu se inghite imediat, se ia cate putin si se dizolva cu saliva din gura cateva secunde. Produsul dezinfecteaza si vindeca incepand cu cavitatea bucala pana in stomac, apoi actioneaza benefic asupra intregului organism. Actiune: antiviral, stres, sistem digestiv, sistem respirator, imunitate, etc. Pentru un plus de gust dar si de vitamine se poate adauga la sfarsit dupa prepararea produsului zeama a 3-4 lamai, dar din teama ca zeama de lamaie sa nu distruga ceva am preferat ca zeama de lamaie s-o consum separat ca o limonada la masa de pranz.

Cocktail apicol reteta,

Ingrediente cocktail apicol de sanatate
-1kg miere de albine de tei naturala
-250g polen crud eco
-90ml propolis glicolic
-10g laptisor de matca pur ecologic
-100ml ser fiziologic
Produse apicole reteta,

Mod de preparare miere cu polen propolis si laptisor
-inainte de preparare se pregatesc toate ingredientele,
-se foloseste miere de salcam sau tei deoarece aceasta nu se zahariseste si se poate amesteca periodic pana la terminarea dozei,
-se pregateste un borcan mare 1,5-2l cu capac si o lingura de lemn, nu se foloseste nimic de metal,
-polenul granulat se macina aproape de fin ca sa se amestece mai bine,
Polen reteta,

-se pune intai cantitatea de polen in borcan, se adauga serul fiziologic si se amesteca bine,
-daca polenul nu este macinat, atunci se lasa sa se inmoaie bine cu serul fiziologic si apoi se amesteca pana se obtine o pasta,
-se adauga apoi cantitatea de laptisor de matca si apoi de propolis si se amesteca bine compozitia,
Cocktail apicol preparare reteta,

-la final se adauga mierea de albine si se amesteca bine,
Miere de albine cu polen propolis si laptisor de matca reteta,

-se acopera apoi borcanul cu capac si se pastreaza la rece,
-se ia in fiecare dimineata cate o lingura cu jumatate de ora inainte de masa,
-se amesteca bine cu lingura de lemn de fiecare data inainte de a se lua cate o doza,
-este un tonic apicol natural de casa, un elixir de sanatate, un mix de vitamine, minerale, antioxidanti, fibre, substante antivirale si antimicrobiene,
-se simte imediat diferenta, chiar dupa prima zi,
-dar produsul nu este recomandat copiilor sub 3 ani si femeilor insarcinate, dar nu ca ar face rau, din cate m-am documentat am aflat ca inca nu s-au facut suficiente teste, deci se evita acestor persoane.
Alte retete traditionale romanesti, retete de imunitate aici, retete sucuri fresh-uri si smoothie-uri aici, retete bauturi si cocktailuri aici, multă sănătate!
Miere cu polen si propolis reteta,

Mix apicol reteta,

11.11.2020

Jumari reteta

Retete Culinare Untura Si Jumari De Porc Reteta Traditionala De Casa


Jumari de porc reteta,

Jumară sau jumări, un preparat culinar traditional romanesc gatit in special de Craciun dupa taierea porcului prin topirea slaninii, se servesc calde sau reci sub forma de aperitiv, friptura sau gustare, sau date prin masina de tocat si amestecate in aluatul unor produse de patiserie care vor iesi mult mai pufoase. Jumarile se pot face atat din carne de porc grasa cat si din slanina fara carne, dar cele mai bune sunt cele care au atat carne cat si grasime asa cum le face eu.
Jumari de Craciun reteta,

Jumari se mai pot face si de pui, rata, gasca, gaina, cocos, peste, etc. Daca jumarile se fac din slanina simpla, prin topirea ei se obtine untura de porc, o untura curata de culoarea mierii cand este calda si alba dupa ce s-a racit, se opreste atat pentru gatit cat si pentru diverse preparate de patiserie cum ar fi biscuitii de casa, etc. Din untura rezultata se mai poate face sapunul de casa traditional, un sapun nelipsit in gospodariile de la tara.
Sapun de casa din untura reteta,

Sapun de casa traditional reteta,

Cu un gust de carne si grasime prajita, pudrate cu sare si placut crocante la exterior si moi la interior, jumarile reprezinta un fel de mancare gustos si sanatos, servite in anotimpul rece langa o bautura fina, dand astfel un plus de energie si vigoare. Cum se fac jumarile si untura de porc urmareste reteta mea simpla si usoara.
Jumari de porc de casa reteta,

Ingrediente jumari de porc
-slanina de porc cu carne
-1 cana apa
-sare grunjoasa

Mod de preparare jumari de porc de casa
-pentru jumari din slanina se alege slanina fara carne,
Jumari din slanina preparare reteta,

Jumari din slanina la ceaun reteta,

Jumari din slanina reteta,

-pentru jumari cu carne se alege carne de porc grasa, slanina cu carne, fleica cu multa carne, gusa de porc, etc.
-se taie carnea de porc grasa in bucati potrivit de mari, eu le-am taiat dreptunghiuri cat de cat egale,
Slanina de porc reteta,

Slanina pentru jumari reteta,

-se incinge un ceaun si se pun bucatile de carne, se adauga o cana cu apa si se acopera partial cu capac,
Slanina de porc la ceaun reteta,

-apa o sa scada si o sa inceapa sa se formeze untura prin topirea grasimii,
Topirea slaninii reteta,

Jumari preparare reteta,

-se amesteca periodic si se topeste grasimea cat se doreste de mult,
-se fac jumarile mai mult sau mai putin prajite, mai crocante sau mai moi,
Slanina de porc prajita reteta,

-cand devin aurii si sunt gata dupa gustul fiecaruia se scot cu o spumiera, se presara imediat sare peste ele si se amesteca,
Jumari din carne de porc reteta,

-untura rezultata se strecoara si se depoziteaza in borcane,
Untura de porc de casa reteta,

Untura de porc reteta,

-jumarile se servesc simple, cu mustar sau cu usturoi si paine proaspata,
Reteta jumari de casa, foarte bune si gustoase, crocante si aromate, mananci de nu te mai saturi! Alte retete traditionale romanesti, retete de Craciun aici, retete aperitive aici, retete fripturi aici, retete de jumari aici, pofta buna!

Jumari cu carne reteta,

Jumari traditionale reteta,