Reteta
Catina Cu Miere Facuta Acasa Cel Mai Puternic Antioxidant
Catina, cel mai puternic antioxidant, ginseng romanesc,
creste imunitatea, puternic energizant, bun in viroze respiratorii, raceala si
gripa, stres si anemie, previne imbatranirea, mentine pielea tanara, etc.
Deoarece intareste imunitatea si actioneaza benefic asupra plamanilor este
foarte buna si in lupta cu acest covid. Reteta catina cu miere, un preparat
natural bogat in vitamine, minerale si antioxidanti, benefic organismului in
cure si diete in special primavara si toamna. Natura ne invata cum sa traim si
sa ne mentinem sanatosi, ne ofera multe remedii, tratamente si leacuri naturale
de care este pacat sa nu profitam din plin!
Ingrediente catina cu miere
-400g fructe de catina -400g miere de albine naturala -1 borcan sau 1 sticla de 1L
Mod de preparare catina cu miere de albine
Cum se face catina cu miere urmareste reteta mea simpla si
usoara, reteta video este si pe YouTube aici,
-fructele de cătină se curata de orice corp strain, apoi se
pun intr-o sita si se spala sub jet de apa rece si se lasa la scurs, -se pune cătina intr-un blender si se mixeaza la viteza
maxima timp de 30 secunde sau pana la consistenta dorita, se pune apoi
intr-o sticla cu gatul mai larg si se adauga mierea de albine, -se amesteca bina pana cand mierea este dizolvata complet
si se pastreaza la rece, -se lasa la macerat 5 zile sau se incepe imediat sa se
consume, se amesteca zilnic in special inainte de fiecare doza, se ia pe
stomacul gol cu 30 minute inainte de masa cate 2-3 linguri pe zi adultii si 2-3
lingurite pe zi copii. Alte retete traditionale romanesti, retete pentru imunitateaici, multa sanatate!
Reteta
Supa De Porc Cu Legume Si Carne Fiarta Cu Hrean In Otet Retete Mancaruri
Romanesti
Reteta supa de rasol de
porc cu legume si fidea, carne fiarta cu sos de hrean in otet, o mâncare pur
romaneasca, o mancare taraneasca de casa dietetica foarte sanatoasa, gustoasa, aromata,
consistenta, naturala, energizanta, te pune imediat pe picioare, tine raceala
si gripa departe, retete mancaruri traditionale romanesti.
Ingrediente supa de rasol
de porc
-1 rasol de porc proaspat -3 L apa pentru fiert -2 cepe -2 morcovi -2 bucati telina radacina -2 cartofi -2 rosii prunisoare -1 ardei capia rosu -1 ardei gras galben -1 lingurita sare -1 lingurita piper boabe -1 frunza de dafin -1 mana taitei -hrean in otet pentru servit -patrunjel verde pentru
servit
Mod de preparare rasol de
porc cu hrean in otet
Cum se face supa de porc si
rasol de porc cu hrean in otet urmareste reteta mea, reteta video este si pe
YouTube aici,
-rasolul de porc se
parleste si se spala cu apa rece, apoi se pune la fiert in apa cat sa-l
acopere, -cand incepe sa fiarba se
spumeaza si se adauga dupa gust sare, piper, dafin si legume intregi: ceapa,
morcovi, cartofi, telina, ardei, pastarnac, rosii, -se continua fierberea 2-3
ore apoi se scoate rasolul fiert si se taie bucati, iar in supa de carne cu
legume se pune o mana de taitei sau fidea,
-dupa cinci minute se pune
inapoi carnea in supă, iar dupa 2-3 clocote se opreste focul, -se serveste ca felul intai
supa de rasol cu legume calda ornata cu patrunjel verde tocat marunt, -iar ca felul doi se
serveste rasolul de porc fiert cu hrean in otet si paine de casa proaspata, dar incearca si reteta de pui fiert cu hrean aici. Alte retete traditionale
romanesti, retete supe si ciorbeaici, retete cu porcaici, mancaruri cu carneaici, mancaruri cu legumeaici, retete de Craciunaici, pofta buna!