18.08.2020

Vodka in pepene galben reteta

Retete Culinare Bauturi Alcoolice Si Cocktailuri Aromate Reteta Viodka In Pepene Galben De Casa



Cocktail cu pepene galben reteta,

O bautura alcoolica simpla si usor de preparat este urmatoarea reteta de cocktail de pepene galben, o bautura dulce si aromata pe baza de vodka si pepene galben. Cum se face vodka in pepene galben urmareste reteta mea, urmatoarele ingrediente sunt pentru 400ml vodka cocktail.
Cocktail de pepene reteta,

Ingrediente cocktail de pepene galben
-1 pepene galben de 1,5-2kg
-500ml vodka de 28-40 grade

Mod de preparare vodka in pepene galben
-cum se procedeaza pentru un cocktail reusit,
-se alege un pepene galben romanesc bine copt si frumos mirositor,
Pepene galben reteta,

-vodka se alege dupa gustul fiecaruia mai slaba sau mai tare,
-se spala pepenele cu apa rece si se sterge cu un prosop,
-se asaza intr-un castronel ca sa stea drept si nemiscat,
Pepene reteta,

Pepene retete,

-in partea de sus i se taie un capac mic si cu o lingura se goleste de seminte,
-se umple cu vodka pana sus, se acopera cu capacul taiat si se pastreaza la rece timp de 3-4 zile,
Vodka cocktail reteta,

Pepene betivit reteta,

-a doua zi se completeaza cu vodka deoarece aceasta o sa intre in pulpa pepenelui si o sa scada, apoi cu o lingura se scobeste usor din peretii pepenelui,
-a treia zi se strecoara continutul si se depoziteaza intr-o sticla de sticla, sau se consuma direct din pepene cu cuburi de gheata,
-se serveste rece cu bucati de pepene galben alaturi.
Vodka in pepene galben reteta,

14.08.2020

Legume la cuptor de post reteta

Retete Culinare Legume La Cuptor In Sos Tomat De Post Reteta De Casa Dobrogeana



Legume la cuptor de post reteta,

Cum se fac legumele la cuptor in sos de rosii. O reteta de post cu multe legume prajite usor doar pentru gust si asezate apoi frumos in straturi, este urmatoarea reteta de musaca de legume la cuptor. Este o reteta de post simpla si usoara, o mancare de vara sanatoasa si gustoasa, iar rezultatul final este peste asteptari.
Musaca reteta,

Musaca la cuptor de post reteta,

Musaca de legume reteta,

Ingrediente legume la cuptor de post
-2 vinete mici
-2 dovlecei medii
-3 cartofi mari
-4 ardei capia mari
-200ml ulei pentru prajit
-400g rosii decojite in suc de rosii
-1 lingurita sare grunjoasa
-1 lingurita busuioc uscat
-½ lingurita boia de ardei dulce
-½ lingurita piper negru macinat
-½ lingurita usturoi granulat

Mod de preparare musaca de legume de post
-cum se face musacaua de legume de post urmareste reteta mea, cum se procedeaza,
-se aleg legume romanesti, dovlecei tineri care au seminte putine, vinete micute de culoare neagra si ardei kapia de o culoare rosu aprins,
-vinetele se spala cu apa rece si se curata de coaja, apoi se taie rondele care se pun in apa rece cu sare pentru 30 minute,
-dupa acest timp rondelele de vinete se clatesc cu apa rece si se pun pe un prosop sa se zvinte,
-dovleceii se spala cu apa rece si se curata de coaja, apoi se taie rondele,
-ardeii capia se spala cu apa rece, iar cartofii se curata de coaja si se taie rondele ca pentru musaca,
-se incinge putin ulei intr-o tigaie si se prajesc rondelele de cartofi pe ambele parti pana isi schimba culoarea,
-apoi se pun la prajit vinetele si dovleceii doar cat sa isi schimbe culoarea,
-separat pe o tigaie se coc ardeii, se intorc pe toate partile si cand sunt copti se scot intr-o punga alimentara pentru 15 minute sa se abureasca, apoi se curata de coaja, cotor si seminte si se taie fasii,
-rosiile din conserva se paseaza cu furculita, iar condimentele se pun la indemana,
-se ia o tava de cuptor si se asaza la inceput un strat de cartofi prajiti, se condimenteaza dupa gust cu sare, boia, usturoi, piper si busuioc, iar deasupra se intinde un strat de rosii pasate,
Cartofi reteta,

Cartofi cu sos de rosii reteta,

-se asaza un strat de dovlecei prajiti, se condimenteaza cu sare, piper, boia, usturoi si busuioc, iar deasupra se intinde un strat de rosii pasate,
Dovlecei reteta,

Dovlecei cu sos de rosii reteta,

-se asaza un strat de ardei prajiti, se condimenteaza cu sare, piper, boia, usturoi si busuioc, iar deasupra se intinde un strat de rosii pasate,
Ardei capia reteta,

-ultimul strat se asaza cu vinete prajite, se condimenteaza cu sare, piper, usturoi si boia si se stropeste cu putin ulei,
Vinete reteta,

-se da tava la cuptor pentru 20 minute la 220 grade celsius, apoi se scoate tava din cuptor si se unge deasupra cu sos tomat,
Legume la cuptor preparare reteta,

Vinete cu sos de rosii reteta,

-se da tava la cuptor pentru inca 15-20 minute, sau pana cand se rumeneste frumos deasupra,
Musaca de legume reteta,

-se serveste calda sau rece cu paine de casa si castraveti murati sau muraturi. 
Alte retete traditionale, mancaruri cu legume aici, mancaruri de post aici, retete de musaca aici, retete cu vinete aici, retete cu dovlecei aici, pofta buna!
Musaca de post reteta,

Legume la cuptor reteta,

Legume asortate la cuptor reteta,

Mancaruri cu legume reteta,

Mancare cu legume reteta,

Mancaruri de post reteta,

Musaca cu legume reteta,

Retete de mancare,